Milli Eğitim Vakfı Deprem Şehitleri Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Telefon : 0531 204 11 41
WEB https://ercisogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Sahilkent Mahallesi Sahi Cad. No62 Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yanı ERCİŞ
VİZYON : · Öğretmenlerimizin ve tüm misafirlerimizin istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayan kurum olmak. · Değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmak. · Kurumumuzun sosyal ve kültürel özelliğini koruyarak; bilgi, birikim ve teknolojinin sosyal hayata etkin ve sorunsuz indirgenmesinde, özgün ve seçkin farklılıklar üreterek, tüm birimlerimizde, deneyim ve tecrübelerimiz ile kazandırdığımız öngörümüzü etkili bir şekilde kullanarak Türkiye´nin saygın öğretmenevleri arasında -en iyi- olmaktır.
MİSYON : Ulu önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri, yetiştiren değerli öğretmenlerimize, laik-demokratik Cumhuriyetin sosyal kazanımlarını yaşatacak bir öğretmenevi olmak. Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu Düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet veren bir öğretmenevi olmak. Müşterilerimizin konaklama ,yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmenevi olmak Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal, kültürel tesis özelliğini ve kalitemizi koruyan sürekli geliştiren bir öğretmenevi olmak.
BAŞARILAR : 0

Toplantı Salonu :1
Otel Odası :32
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER